EEN UNIEKE BELEVENIS IN EEN GRANDIOZE SFEER

Wat maakt de ZOUTE RALLY® by stow tot dé oldtimerrally van de Lage Landen? De deelnemers van de voorbije edities zijn alvast unaniem: het parcours en de organisatie zijn top, en de ambiance
in Knokke-Heist is uniek in de wereld. Het is een belevenis die bijblijft en altijd weer doet uitkijken naar meer. Ontdek hier wat we op 7, 8 en 9 oktober 2021 voor u in petto hebben.

  • Start & aankomst in Het Zoute, hetmondaine hart van de badplaats
  • Uitdagend parcours voor liefhebbers van het betere rallywerk voor oldtimers
  • Met zorg geselecteerde wegen in België en Nederland
  • Drie dagen boordevol spanningen ontspanning!
  • CWART, een unieke en luxueuze hoeve in het hart van Knokke-Heist als centrale ontmoetingsplaats.
  • Exclusieve omkadering, met culinaire stops op unieke locaties
  • Alle faciliteiten voor piloten en copiloten inbegrepen met uitzondering van hotelaccommodatie.
  • Een internationaal deelnemersveld met tal van bekende namen uitde autowereld, de sport, de showbizz,…
  • Een extra verwendag op de Zoute Concours D'élégance by EY. 

VEEL MEER DAN EEN OLDTIMERRALLY

De ZOUTE RALLY® by stow is veel meer dan een tweedaagse rally voor oldtimers. Het is een vast onderdeel van de ZOUTE GRAND PRIX® in Knokke-Heist. Dit vierdaagse classic car & lifestyle festival is al aan zijn 12de editie toe en blijft het absolute hoogtepunt van het oldtimerseizoen. Het trekt jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers uit heel Europa naar de Belgische badstad en kan altijd uitpakken met een ijzersterk programma: van een veiling voor classic cars en exclusieve wagens door het gereputeerde Britse veilinghuis Bonhams tot een internationaal befaamd concours d’élégance. Maar ook de openluchtexpo, waar de premium autopartners hun nieuwste modellen showen zal een ware eyecatcher worden. 

Schrijf u hier in voor de ZOUTE RALLY® by stow! 

Vanaf 2.397,50 euro/persoon excl. BTW​

KIES UW FORMULE

De ZOUTE RALLY® by stow voorziet twee formules.

DE REGULARITEITSRALLY

Houdt u van een uitdaging? Wilt u uw driver skills op de proef stellen? Kies dan voor de gechronometreerde regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten (RT’s). Per dag legt u zo’n 250 km af langs een speciaal uitgewerkt parcours. De FLYING QUARTER MILE®, een snelheidsproef, zorgt hier voor extra spanning. Maar er zijn ook behendigheidsproeven voorzien. Spanning én rijplezier verzekerd!

DE TOURING

Mag het allemaal wat rustiger? Wilt u met volle teugen genieten van het landschap en het mooie parcours? Dan is de touring iets voor u! In deze ‘autowandeling’ rijdt u drie dagen op uw eigen tempo en houdt u enkele leuke stops op originele locaties.

 

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

De ZOUTE RALLY® by stow is dit jaar exclusief voorbehouden voor 200 wagens die voor het eerst ingeschreven werden tussen 1 januari 1920 en 31 december 1965. Wilt u deel uitmaken van deze unieke selectie en zich meten met andere liefhebbers van zeldzame bolides uit de tijd van toen? Vul dan vóór 30/04/2021 uw aanvraag tot deelname in.


VOORRANG AAN VEILIGHEID

Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de rally in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally.

Tickets beschikbaar BESTEL NU
Word BBurago Experience member Meer info
Programma & Tickets Plan uw bezoek
River Woods Shop Bestel uw ZGP outfit