EEN UNIEKE BELEVENIS IN EEN GRANDIOZE SFEER

Wat maakt de ZOUTE RALLY® by STOW tot dé oldtimerrally van de Lage Landen? De deelnemers van de tien voorbije edities zijn alvast unaniem: het parcours en de organisatie zijn top, en de ambiance
in Knokke-Heist is uniek in de wereld. Het is een belevenis die bijblijft en altijd weer doet uitkijken naar meer. Ontdek hier wat we op 8, 9 en 10 oktober 2020 voor u in petto hebben.

• Start & aankomst in Het Zoute, hetmondaine hart van de badplaats
• Uitdagend parcours voor liefhebbers van het betere rallywerk voor oldtimers
• Met zorg geselecteerde wegen in België en Nederland
• Drie dagen boordevol spanningen ontspanning!
• Exclusieve omkadering, met culinaire stops op unieke locaties
• Alle faciliteiten voor piloten en copiloten inbegrepen met uitzonderingvan hotelaccommodatie en parking
• Een internationaal deelnemersveld met tal van bekende namen uitde autowereld, de sport, de showbizz,…

De ZOUTE RALLY® by stow zal dit jaar in privésfeer plaatsvinden, dat betekent dat enkel rallydeelnemers toegelaten worden. 

Klik hier om deel te nemen aan de ZOUTE RALLY® by STOW! 

KIES UW FORMULE

De ZOUTE RALLY® by STOW voorziet naar goed gewoonte twee formules.

DE REGULARITEITSRALLY

Houdt u van een uitdaging? Wilt u uw driver skills op de proef stellen? Kies dan voor de gechronometreerde regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten (RT’s). Per dag legt u zo’n 250 km af langs een speciaal uitgewerkt parcours. De FLYING QUARTER MILE®, een snelheidsproef, zorgt hier voor extra spanning. Maar er zijn ook behendigheidsproeven voorzien. Spanning én rijplezier verzekerd!

DE TOURING

Mag het allemaal wat rustiger? Wilt u met volle teugen genieten van het landschap en het mooie parcours? Dan is de touring iets voor u! In deze ‘autowandeling’ rijdt u drie dagen op uw eigen tempo en houdt u enkele leuke stops op originele locaties.


Gelieve bij uw aanvraag duidelijk te vermelden aan welk onderdeel u wenst deel te nemen.

Reglement

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

De ZOUTE RALLY® by STOW is dit jaar exclusief voorbehouden voor 175 wagens die voor het eerst ingeschreven werden tussen 1920 en 1965. Wilt u deel uitmaken van deze unieke selectie en zich meten met andere liefhebbers van zeldzame bolides uit de tijd van toen? Vul dan vóór 30/04/2020 uw aanvraag tot deelname in.


VOORRANG AAN VEILIGHEID

Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de rally in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally.

Tickets beschikbaar BESTEL NU
Word BBurago Experience member Meer info
Programma & Tickets Plan uw bezoek
River Woods Shop Bestel uw ZGP outfit