Ladies & gentlemen, start your engines… on a different date!

In oktober 2020 is het normaal weer zover. Ronkende motoren. Schitterende bolides. Een parcours om u tegen te zeggen. De ZOUTE GT TOUR® is elk jaar weer een hoogdag voor wie met zijn GT het mooie weer wil komen maken in de meest mondaine badplaats aan de Belgische kust: Knokke-Heist. Door de huidige omstandigheden zijn we echter genoodzaakt om de ZOUTE GT TOUR® te verplaatsen. 

Maar niet getreurd, want dit jaar pakken we dit onderdeel van de ZOUTE GRAND PRIX® helemaal anders aan! Zo zal de ZOUTE GT TOUR® niet in datzelfde weekend vallen, maar verplaatsen we het naar een andere datum (nader te bepalen). Op die manier krijgt dit event dat jaar na jaar populairder werd, z’n eigen plaats in de spotlight!

 

ALS NOOIT TEVOREN

Het staat als een paal boven water dat het opnieuw - en méér nog - een ervaring wordt om van te smullen. Met een opgefrist en specifiek GT-programma, sportiever en uitdagender dan ooit. Op maat gemaakt van de gran turismo lifestyle en de wagens die hier hierbij horen. Met meer proeven op gesloten circuit waar de stuurmanskunsten van ware GT-piloten op de proef worden gesteld. En met dezelfde sterke focus op ieders veiligheid, zoals steeds onze grootste zorg.

Hou onze website in het oog voor het laatste nieuws rond deze vernieuwde en spannende driving experience!

 

Meer info  >>

 

Vanaf €1295,00 excl. BTW

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

De ZOUTE GT TOUR® is exclusief voorbehouden voor moderne GT’s van minder dan 20 jaar oud en die voorkomen in de lijst van onze autopartners. Dat levert elk jaar een fantastische karavaan van bloedmooie koetswerken en krachtige motoren op.

VOORRANG AAN VEILIGHEID

Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de tour in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige tour.