OPEN VOOR PUBLIEK

Alle evenementen die tijdens de ZOUTE GRAND PRIX® in de straten van Knokke-Heist plaatsvinden zijn vrij toegankelijk voor het publiek, met uitzondering van de ZOUTE SALE® by Bonhams en het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by EY. Hier zijn tickets voor vereist. Deze zal u binnenkort online kunnen verkrijgen. 

 

ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by EY

Het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by EY presenteert in het weekend van 9 - 10 oktober een gelimiteerd aantal uitzonderlijke wagens. Dit jaar heeft de schoonheidswedstrijd enkele opvallende primeurs in petto voor het publiek. Het publiek kan de deelnemers aan het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® komen bewonderen op de Royal Zoute Golf Club op zaterdag van 10u30 tot 17 uur en op zondag van 9.30 en 15.30 uur. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar. 

Zo staan  'The Quattro Legend' en de Citroën SM in de spotlight en gaat er speciale aandacht naar de 'Ferrarix of Asterix'. De selectie van meer dan 70 elegante pre- en post-war klassiekers van wereldklasse is te bewonderen op de Royal Zoute Golf Club in Het Zoute. De wagens zijn te bezichtigen op Fairway 1 en Fairway 18! 

De classic cars worden tijdens deze tweedaagse beoordeeld door een internationale jury van experten. Naast de klassieke mentions en trophy’s zijn er ook exclusieve speciale prijzen voorzien.

Het terrein is toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar. Om zowel de veiligheid van personen als van de classic cars te waarborgen, kunnen we geen kinderen onder de 12 jaar toelaten.
Omdat het elegantieconcours plaatsvindt op een golfterrein, kunnen er geen honden toegelaten worden.