OPEN VOOR PUBLIEK

Alle evenementen die tijdens de ZOUTE GRAND PRIX® in de straten van Knokke-Heist plaatsvinden zijn vrij toegankelijk voor het publiek, met uitzondering van de ZOUTE SALE® by Bonhams en het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Degroof Petercam.

De exclusieve modellen van de ZOUTE TOP MARQUES® staan opgesteld langs de Kustlaan en de Zeedijk. Ze zijn te bewonderen van 7 uur tot middernacht. De start en finish van de ZOUTE RALLY® by STOW is live mee te maken op de Zeedijk ter hoogte van het Albertplein (op donderdag 10, vrijdag 11 & zaterdag 12 oktober). Ook de deelnemers van de ZOUTE GT TOUR® by EY en de ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE® by Degroof Petercam showen er hun bolides op zondag 13 oktober.

BESTEL HIER UW TICKETS

ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE®
by Degroof Petercam

Het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Degroof Petercam presenteert in het weekend van 12 - 13 oktober een gelimiteerd aantal uitzonderlijke wagens. Dit jaar heeft de schoonheidswedstrijd enkele opvallende primeurs in petto voor het publiek. Het publiek kan de deelnemers aan het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Degroof Petercam komen bewonderen op de Royal Zoute Golf Club op zaterdag van 10u30 tot 17 uur en op zondag van 9.30 en 15.30 uur.

Zo staan de Formula 1 Icons en de BMW M1 in de spotlights en gaat er speciale aandacht naar de 70e verjaardag van Porsche en Land Rover. De selectie van meer dan 70 elegante pre- en post-war klassiekers van wereldklasse is te bewonderen op de Royal Zoute Golf Club in Het Zoute. Voor de eerste keer zullen de wagens hier niet alleen op Fairway 1, maar ook op Fairway 18 te bezichtigen zijn!

De classic cars worden tijdens deze tweedaagse beoordeeld door een internationale jury van experten. Naast de klassieke mentions en trophy’s zijn er ook exclusieve speciale prijzen voorzien door Degroof Petercam en Lebeau-Courally.

Het terrein is toegankelijk voor kinderen vanaf 10 jaar. Om zowel de veiligheid van personen als van de classic cars te waarborgen, kunnen we geen kinderen onder de 10 jaar toelaten.


Omdat het elegantieconcours plaatsvindt op een golfterrein, kunnen er geen honden toegelaten worden.