Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de twaalfde editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

De volgende editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 7 tot 10 oktober 2021 wordt Het Zoute het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw. Naast de mooie oltimers zullen onze autopartners hun nieuwste modellen en primeurs tentoonstellen.

Volgende edities

  • Editie 2021: van 7 tot 10 oktober
  • Editie 2022: van 6 tot 9 oktober
  • Editie 2023: van 5 tot 8 oktober
  • Editie 2024: van 3 tot 6 oktober

 

De ZOUTE RALLY® by stow is een regelmatigheidscriterium voor 175 klassieke wagens gebouwd tussen 1920 en 1965. Zowel de start als de aankomst liggen in Het Zoute. Het parcours van de rally loopt over de mooiste polderroutes in Vlaanderen en Nederland. De FLYING ¼ MILE® snelheidsproef zorgt voor de nodige spanning. 

ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by EY speelt zich af op de bekende Fairway 1 van de Royal Zoute Golf Club. Een unieke selectie wagens – uit de pre- en post-warcategorie – zal beoordeeld worden door een internationaal vermaarde jury.

De ZOUTE SALE® by Bonhams is zoals elk jaar een paradijs voor autofanaten. Op deze gerenommeerde veiling tekenen zeldzame oldtimers present, veelal uit grote binnenlandse en buitenlandse collecties. 

Wie houdt van de allernieuwste wagens zal zich kunnen uitleven in de ZOUTE CAR GALLERY®.  Elk automerk kan in deze nieuwe expositieruimte zijn nieuwste modellen tentoonstellen. 

Naast deze evenementen die zich afspelen in Knokke-Heist organiseren we ook een DURBUY GT TOUR® en een RALLYE DE DURBUY®

Blokkeer dus vandaag nog de periode van 7 tot 10 oktober 2021 in de agenda voor de twaalfde editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Wij kijken nu al uit naar dit fantastische event en zouden verheugd zijn u te kunnen verwelkomen op dit weekend in het teken van classic cars en exclusieve wagens. Knokke-Het Zoute vormt hiervoor, als de meest exclusieve badplaats aan de Belgische kust, het perfecte decor.