ZOUTE RALLY® by stow 2021

De ZOUTE RALLY® by stow is een driedaagse rally die is voorbehouden voor 200 wagens met eerste inschrijvingsdatum in het verkeer tussen 01.01.1920 en 31.12.1965. Op donderdag wordt u verwacht voor de conformiteitscontrole en een 3 uur durende proloog. Op deze manier bent u reeds goed getraind voor de 2 volle rallydagen op vrijdag en zaterdag, waar u ongeveer 250 km per dag zal rijden. Binnen de rally kan u kiezen voor de regelmatigheidsrally (met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten) of voor de touring (korter parcours zonder snelheid en zonder regulariteitstesten).

Vanaf 2.397,50 Euro/Persoon excl. BTW

DURBUY GT TOUR®   2022

De DURBUY GT TOUR®  is een balade door Durbuy voor een 100 exclusieve en moderne GT's (jonger dan 20 jaar en die voorkomen in de lijst van onze autopartners). De wagens leggen een aantal snelheids- en behendigheidsproeven af. De DURBUY GT TOUR® vindt plaats van 22 tot 24 april 2022. 

Vanaf 1.495,00 Euro/Persoon excl. BTW 

ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE® by EY
2021

De Royal Zoute Golf Club vormt het toneel voor het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by EY. Het elegantieconcours gaat door op zaterdag en zondag en presenteert meer dan 50 unieke pre- en post-war classic cars en exclusieve premium cars die worden beoordeeld door een internationale jury. Elke aanvraag wordt eerst aan het selectiecomité voorgelegd en dient in één van de voorgestelde categorieën opgenomen te worden. 

Vanaf 975,00 Euro/Persoon excl. BTW 

ZOUTE SALE® by Bonhams 2021

De ZOUTE SALE® by Bonhams is een internationale veiling van een vijftigtal sport- en klassieke wagens. Deze wagens worden geveild door het prestigieuze en gerenommeerde veilinghuis Bonhams. De internationale kandidaat-kopers zijn ter plaatse aanwezig of bieden via telefoon of via de website van Bonhams. Wenst u een wagen te verkopen of zelf te bieden schrijf dan in via de knop 'wagen aanbieden' hieronder.

Hebt u specifieke vragen, mail dan naar gregory.tuytens@bonhams.com.