ZOUTE RALLY®
by STOW

De ZOUTE RALLY® by STOW is een rally voorbehouden voor wagens, met eerste inschrijvingsdatum in het verkeer tussen 01.01.1920 en 31.12.1965.

Als u aan de rally deelneemt kan u kiezen voor de regelmatigheids rally, deze wordt gereden met gemiddelde snelheden en RT’s, of de ballade, dit is een korter parcours en zonder gemiddelde snelheden en RT’s.

De ZOUTE RALLY® by STOW wordt op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018 gereden in Knokke-Heist, België.

Vanaf €4.195,00 excl. BTW

ZOUTE GT TOUR®
by EY

De ZOUTE GT TOUR® by EY is voorbehouden aan moderne GT’s die jonger dan 20 jaar zijn.

Naast de ZOUTE GT FLYING SLALOM® en de ZOUTE GT FLYING SPRINT®, 2 snelheidsproeven die op een afgesloten parcours worden gereden, werkt de organisatie nog een aantal gelijkaardige snelheidsproeven uit.

De ZOUTE GT TOUR® by EY zal plaatsvinden op zondag 7 oktober 2018 in Knokke-Heist, België.

Vanaf €1.295,00 excl. BTW

ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE® 
by DEGROOF PETERCAM

De ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Degroof Petercam is een schoonheidswedstrijd van uitzonderlijke wagens. De auto’s worden tentoongesteld op twee locaties: de Approach Golf en op de Royal Zoute Golf Club.

De wedstrijd wordt georganiseerd onder leiding van de heer Philip Kantor van het gerenommeerde veilinghuis Bonhams en directeur van de Concours. Met de hulp van een internationale jury van experten worden de prijzen uitgedeeld.

De ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Degroof Petercam zal plaatsvinden op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 in Knokke-Heist, België.

Heeft u een uitzonderlijke wagen , die ook al een aantal prijzen heeft binnengesleept, schrijf u dan hier in.

Vanaf €895,00 excl. BTW

ZOUTE SALE®
by BONHAMS

Na de schitterende resultaten van de eerste ZOUTE SALE® by Bonhams in 2013, besliste veilinghuis Bonhams jaarlijks een sale te organiseren in het kader van de ZOUTE GRAND PRIX®. Er wordt opnieuw een grote belangstelling verwacht van zowel nationale als internationale kopers en verzamelaars, die afkomen op de affiche van uitzonderlijk hoog niveau.