ZOUTE RALLY®
by STOW 2020

De ZOUTE RALLY® by STOW is een driedaagse rally die is voorbehouden voor wagens met eerste inschrijvingsdatum in het verkeer tussen 01.01.1920 en 31.12.1965. Op donderdag wordt u verwacht voor de conformiteitscontrole, op vrijdag en zaterdag rijdt u ongeveer 250 km per dag. Binnen de rally kan u kiezen voor de regelmatigheidsrally (met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten) of voor de balade (korter parcours zonder snelheid en zonder regulariteitstesten).

Vanaf €4.495,00 excl. BTW per auto met piloot en co-piloot.

ZOUTE GT TOUR®   2020

De ZOUTE GT TOUR® by EY is een balade van zo’n 150 km voor een 200 exclusieve en moderne GT's (jonger dan 20 jaar en die voorkomen in de lijst van de 18 automerken die het event sponsoren). De wagens starten zondagmorgen en leggen onderweg een aantal snelheids- en behendigheidsproeven af. Na de laatste proef vertrekt de karavaan van GT's in parade en onder politie-escorte terug naar Het Zoute voor een lunch.

Vanaf €1.295,00 excl. BTW per auto met piloot en co-piloot.

ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE® by EY
2020

De Royal Zoute Golf Club vormt het toneel voor het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by EY. Het elegantieconcours gaat door op zaterdag en zondag en presenteert meer dan 50 unieke pre- en post-war classic cars en exclusieve premium cars die worden beoordeeld door een internationale jury. Elke aanvraag wordt eerst aan het selectiecomité voorgelegd en dient in één van de voorgestelde categorieën opgenomen te worden. Meer info over de categorieën vindt u op de desbetreffende pagina van de website.

Vanaf € 1190 excl. BTW per auto met piloot en co-piloot.

ZOUTE SALE®
by Bonhams 2020

De ZOUTE SALE® by Bonhams is een internationale veiling van een vijftigtal sport- en klassieke wagens. Deze wagens worden geveild door het prestigieuze en gerenommeerde veilinghuis Bonhams. De internationale kandidaat-kopers zijn ter plaatse aanwezig of bieden via telefoon of via de website van Bonhams. Wenst u een wagen te verkopen of zelf te bieden schrijf dan in via de knop 'wagen aanbieden' hieronder.

Hebt u specifieke vragen, mail dan naar gregory.tuytens@bonhams.com.