EDITIE 2021 UITGESTELD NAAR 22 - 24 april 2022!

 

Ladies & gentlemen, start your engines

We stellen u graag voor, de gloednieuwe DURBUY GT TOUR®! Van 22 tot 24 April 2022 is het zover. Ronkende motoren. Schitterende bolides. Een parcours om u tegen te zeggen. De DURBUY GT TOUR® wordt het moment om naar uit te kijken in april voor wie met zijn GT het mooie weer wil komen maken in het pitoreske Durbuy in België. Een heel weekend gewijd aan de nieuwste GT's. 

 

ALS NOOIT TEVOREN

Stel je voor: unieke sportwagens, exclusieve diners van topchef Wout Bru, een fantastische autorit in een sprookjesachtige omgeving en een prachtig hotel om te verblijven. De DURBUY GT TOUR® wordt de place to be! 

Het staat als een paal boven water dat het opnieuw - en méér nog - een ervaring wordt om van te smullen. Met een opgefrist en specifiek GT-programma, sportiever en uitdagender dan ooit. Op maat gemaakt van de gran turismo lifestyle en de wagens die hier hierbij horen. Met meer proeven op gesloten circuit waar de stuurmanskunsten van ware GT-piloten op de proef worden gesteld. En met dezelfde sterke focus op ieders veiligheid, zoals steeds onze grootste zorg.

Wilt u meer te weten komen over dit evenement? Klik hier voor de brochure! 

Vanaf 1495,00 euro/persoon

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

De DURBUY GT TOUR® is exclusief voorbehouden voor moderne GT’s van minder dan 20 jaar oud (vanaf bouwjaar 2001 t.e.m 2021) en die voorkomen in de lijst van onze autopartners. 

VOORRANG AAN VEILIGHEID

Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de tour in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige tour.

Geniet van 2 exclusieve diners door Wout Bru

Gelegen aan de rand van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met uitzicht op Durbuy en het kasteel, vindt u 'La Bru'sserie' en 'Wagyu'. Deze restaurants zijn volledig getransformeerd om u te ontvangen in een trendy omgeving. Laat u betoveren door het talent van Wou Bru en zijn team. Zij transformeren de 'klassiekers' van de gastronomie in een explosie van smaken.

Deze diners zijn in de prijs inbegrepen.

overnachten in stijl

Overnachten kan in het prachtige viersterrencomplex 'Le Sanglier des Ardennes'. Het weerspiegelt als geen ander de warme charme van de Ardennen. Le Sanglier des Ardennes is dan ook een waar een begrip in Durbuy en ver daarbuiten: voor wie van traditie en gezelligheid houdt, is het hotel de keuze van het hart. Bovendien werd Le Sanglier recentelijk helemaal opgefrist met een wellnesscomplex en trokken de nieuwe eigenaars resoluut de gastronomische kaart: met Wout Bru aan het hoofd van het hotelrestaurant en het aanpalende La Bru’sserie, belooft uw verblijf hier op alle vlak een absolute voltreffer te worden