De ZOUTE GT TOUR® by EY is voorbehouden aan moderne GT’s die jonger dan 20 jaar zijn. Naast de ZOUTE GT SLALOM® , de FASTEST 1/8 MILE® en de ZOUTE GT SPRINT®, drie snelheidsproeven die op een afgesloten parcours worden gereden, werkt de organisatie nog een aantal gelijkaardige snelheidsproeven uit.

U kunt alleen deelnemen aan de ZOUTE GT TOUR® by EY 2020 met een automerk dat partner is van ZOUTE GRAND PRIX®. Uw auto mag niet bestickerd zijn of voorzien van andere vormen van reclame.

De ZOUTE GT TOUR® by EY zal plaatsvinden op zondag 11 oktober 2020 in Knokke-Heist, België.

 

Programma

08:30 - 09:45
U wordt verwelkomd in de ZOUTE DRIVERS CLUB®  voor een verzorgd onbijt en briefing van de ZOUTE GT TOUR® 2020 by EY.

09:45 - 10:45
Via een roadbook vertrekt u vanaf Knokke Het Zoute voor een ontdekking van de mooiste Vlaamse wegen om nadien terug te keren naar het prachtige Zoute. Langs het parcours dienen verschillende technische en snelheids-proeven te worden afgelegd die het finale classement van de ZOUTE GT TOUR® by EY zullen bepalen. De winnaar van de proeven ontvangt een exclusief horloge van de gelimiteerde editie van Lebeau-Courally voor de ZOUTE GRAND PRIX®.

12:30
Onder politiebegeleiding rijdt wagen 1 Knokke binnen om via de verkeersvrije Kustlaan de ZOUTE GT TOUR® 2020 by EY te eindigen op het podium voor de VIP tent op het Albertplein in het Zoute. De Zeedijk is voorbehouden als parkeerplaats voor uw exclusieve GT wagen.

12:45
U wordt verwelkomd op de VIP champagnereceptie. Nadien zal een chef u verwennen met een uitgebreide lunch in combinatie met exclusieve wijnen.

16:00
De champagne wordt u geserveerd op het overdekt terras van de VIP tent naast het podium. Van daaruit kunt u de presentatie bijwonen van alle deelnemende wagens van de ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® 2020

17:00
Einde ZOUTE GT TOUR® 2020 by EY