Het wordt een very British ZOUTE GRAND PRIX® dit jaar, van 5 t.e.m. 8 oktober in Knokke-Heist. Naar goede gewoonte zal Jaguar aanwezig zijn met heel wat legendarische classics. En er is meer. Wat dacht u van een exclusieve avant-première?

 

ONTDEK DE NIEUWE JAGUAR E-PACE

Net als de Jaguar F-PACE is ook de nieuwe Jaguar E-PACE een stijlicoon in wording. Deze compacte SUV is een unieke combinatie van fraai design, toonaangevende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. U kunt de E-PACE als een van de eersten ontdekken in het Jaguar Paviljoen op ZOUTE GRAND PRIX®

 

DE XF SPORTBRAKE IN PREMIÈRE

Ook Jaguar XF Sportbrake vindt u terug voor het paviljoen. Deze verleidelijke break bouwt verder op de meermaals bekroonde XF Sedan en voegt daar nog een extra niveau van veelzijdigheid aan toe. Vanaf 19 oktober staat hij bij de Jaguar verdelers in de showroom, maar u kunt hem al van dichtbij ontdekken op ZOUTE GRAND PRIX®.

 

OP HET PODIUM: XE PROJECT 8 en F-TYPE CONVERTIBLE

600 pk sterk, fabelachtige prestaties en een indrukwekkende bodykit: de Jaguar XE Project 8 is een creatie van Special Vehicle Operations en wordt ongetwijfeld een van de meest besproken wagens op ZOUTE GRAND PRIX®. Voor velen is de Jaguar F-TYPE Convertible nog steeds de mooiste sportwagen van het moment; de gedroomde opvolger van de legendarische Jaguar E-type. Hier op het podium schittert hij in Convertible-uitvoering. Naast de V6 en V8 uitvoeringen is er nu ook een F-TYPE met 2.0 turbobenzine Ingenium motor van 300 pk. Hij is tijdloos elegant, krachtig en nog efficiënter – een mooie aanvulling voor het F-TYPE gamma.  

AMBASSADEURS ON THE ROAD

Verschillende Jaguar ambassadeurs zullen zich laten opmerken tijdens de ZOUTE RALLY® by Chubb. Koen De Bouw zal deelnemen aan de rally met een Jaguar XK150 S uit 1960. Hij gaat de weg op met de Range Rover Velar in de ZOUTE GT TOUR® by EY, waar hij een team vormt met Werner De Smet; net als in de nieuwe film ‘Het tweede gelaat’. Topchef Gert De Mangeleer & sommelier Joachim Boudens van Hertog Jan nemen tijdens de ZOUTE GT TOUR® by EY het stuur van een Jaguar F-TYPE, net als Ruben Van Gucht.

Jaguar is slechts een van de vele prestigieuze automerken die exclusieve auto’s toont tijdens de 8e editie van ZOUTE GRAND PRIX®. Als autoliefhebber is dit vierdaagse oldtimerevent dan ook ongetwijfeld een must!