Sponsors

Platinum

Gold

Silver

Partners

ZOUTE GRAND PRIX - Logo Audi

Lamborghini

Een aanvallende stier als logo wekt gegarandeerd emoties los en dit niet enkel bij de bestuurder van een Lamborghini. Zijn uitgesproken sportieve lijn en typisch motorgeluid volstaan om veel hoofden langs de weg te laten draaien.

Bezoek de Lamborghini website

Porsche

Porsche is niet zomaar een fabrikant van sportwagens. Porsche is meer. Veel meer. Porsche is anders. En dat verschil moet je zelf aan den lijve ondervinden.

Bezoek de Porsche website

Alfa Romeo

‏Zonder hart zouden we slechts machines zijn. Deze zin typeert de ware Alfa Romeo spirit. Pure Italiaanse klasse en kracht in een betoverend mooie verpakking.

Bezoek de Alfa Romeo website

Tesla

Tesla zorgde voor een heuse shock in autoland door elektrische energie toe te passen voor hun cleane krachtbron met prestaties die tot de verbeelding spreken. Tesla bewijst telkens weer dat ‘proper’ ook adembenemend mooi kan zijn. De toekomst van de auto en van de planeet zijn verzekerd!

Bezoek de Tesla website

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz schuwt geen innovatie. Van de eerste auto ter wereld in 1886 tot en met de huidige modellen, alles is afgestemd op luxe, veiligheid, comfort en prestaties.

Bezoek de Mercedes-Benz website

Audi

Meer dan ooit maakt Audi zijn slogan -Vorsprung durch Technik- waar. Met een gamma dat barst van technologische vernieuwingen. Met sportiviteit, veiligheid en rijplezier als leidraad.

Bezoek de Audi website

BMW

Grenzeloos impulsief is een omschrijving die het merk uit Beieren raak typeert. Gestoeld op efficiëntie, dynamiek en minder verbruik. BMW verenigt perfectie met rijplezier en ontleent zijn passie uit de autosport.

Bezoek de BMW website

Ferrari

Het steigerende paard doet vele harten sneller slaan. Van Formule 1 circuit tot kronkelende landweg, de ervaring grenst aan het ongelooflijke. exclusiviteit, pure power en design.

Bezoek de Ferrari website

Jaguar

“Als je iets wil maken dat echt leeft, zal nooit iets dichter in de buurt komen dan een auto”, waren de profetische woorden van Jaguar stichter Sir William Lyons. Meer dan ooit voelt elke jaguar karakteristiek, instinctief en levend aan.

Bezoek de Jaguar website

Land Rover

Vijfenzestig jaar jong en sterker dan ooit tevoren. Dit tijdloze toonbeeld van kracht, wendbaarheid, prestaties, Britse klasse en flegma voelt zich helemaal op Knokse bodem.

Bezoek de Land Rover website

Maserati

De luxe sportwagen met de opmerkelijke vormgeving, het gepersonaliseerd maatwerk, de passie voor kwaliteit en de extreme aandacht voor het detail. De drietand doet zijn sportieve origine alle eer aan.

Bezoek de Maserati website

McLaren

De exclusieve sportwagen die verder bouwt op een succesrijke racetraditie van meer dan 50 jaar. Met een bijzondere aandacht voor technologie, engineering en vormgeving. De prestaties zijn navenant.

Bezoek de McLaren website

Rolls-Royce

Exclusiviteit en handwerk typeren dit Britse icoon. Legendarisch tot en met, bijzonder performant en inspirerend. Een Rolls-Royce bezitten en er mee rijden is een privilege dat het leven zoveel aangenamer maakt.

Bezoek de Rolls-Royce website

Bentley

‏To build a fast car, a good car, the best in its class. Met deze uitspraak lanceerde W.O. Bentley in 1919 zijn intussen legendarisch geworden merk. De rest is geschiedenis.

Bezoek de Bentley website

Alpina

Alpina is de perfectie in detail. ‘s Werelds meest prestigieuze auto’s, ontwikkeld in samenwerking met BMW voor een kring van kenners die belang hechten aan traditie, sportiviteit, dynamiek en rijervaring.

Bezoek de Alpina website

Lexus

Lexus is synoniem voor uitzonderlijke kwaliteit en ongelooflijk verfijnde luxewagens. Modellen die zich onderscheiden van de massa en het conventionele denken trotseren. Lexus staat voor innovatieve technologie, wereldklasse bouwkwaliteit gecontroleerd door ‘Takumi’ ambachtslieden en uitzonderlijke service gebaseerd op Japanse ‘Omotenashi’ gastvrijheid. 

Lexus, Experience Amazing.

Bezoek de Lexus website