ZOUTE GRAND PRIX®

ZOUTE GRAND PRIX®
Start your engines

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de zevende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

De zevende editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 6 tot 9 oktober 2016 wordt Het Zoute het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw. Lees meer >>

Editie 2016 binnen
Programma & Tickets Plan uw bezoek
Overnachtingen Zoek een hotel
River Woods Shop Bestel uw ZGP outfit

Editie 2016
Vernieuwde locaties

De ZOUTE GRAND PRIX® is een topevenement voor iedere autoliefhebber. Elk jaar trekt het prestigieuze oldtimerfestival meer dan 100.000 bezoekers naar Knokke-Heist. Om iedereen optimaal van het spektakel te laten genieten, hebben we beslist een aantal vertrouwde locaties te wijzigen.

De Zeedijk is de gedroomde plaats om tijdens de verschillende onderdelen van de ZOUTE GRAND PRIX® de wagens te zien voorbijrijden. Daarom hebben we dit jaar het podium verplaatst naar de dijk, ter hoogte van het Albertplein.

Op vrijdag komen de deelnemers van de ZOUTE RALLY® by CHUBB via de Zandstraat de dijk opgereden. Voor alle onderdelen vanaf zaterdag rijden de wagens via de River Woods Beach Club tot aan het podium. Ten slotte stellen ook de ZOUTE TOP MARQUES® er verschillende modellen op, naast hun podia en paviljoenen elders in het straatbeeld. De Zeedijk wordt van 6 tot 9 oktober dus absoluut de place to be & see!

 

ZOUTE RALLY® by CHUBB
Genieten als VIP

De ZOUTE RALLY® by Chubb komt op vrijdag 7 oktober naar het Memorial Museum Passchendaele 1917 in Zonnebeke, een stop in het kader van ‘100 jaar Groote Oorlog’. Op zaterdag 8 oktober wordt er halt gehouden in de Guldensporenstad, op de Grote Markt in Kortrijk. En u kunt er als VIP bij zijn.

Bent u gecharmeerd door tijdloze classic cars? Wilt u iemand verrassen met een uniek cadeau? Of u zoekt een exclusief decor om uw contacten aan te scherpen en uw relaties te verwennen? Dan kunt u dit topevenement in Zonnebeke of Kortrijk meemaken als VIP, vanop de eerste rij!

Mis deze kans niet, want als VIP geniet u tijdens hét classic car event van België van een memorabele ervaring.

Ontdek meer >>